Başbakan'dan Beylikdüzü'nde dev açılış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 486 ambulansın hizmete alınması ile ilgili TÜYAP’ta düzenlenen açılış öncesi, Beylikdüzü Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başbakan'dan Beylikdüzü'nde dev açılış
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bölgedeki etkinlikler kapsamında Beylikdüzü Belediyesi’ni ziyaret etti. Başbakan Erdoğan, Tüyap’ta gerçekleştirilen 486 ambulansın hizmete alınma töreni öncesinde Beylikdüzü’ne geldi. AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Milletvekilleri Harun Karaca ve Hakan Şükür ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle, Cuma namazını Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kılan Başbakan Erdoğan, namaz sonrasında Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte Beylikdüzü Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye önünde hatıra fotoğrafı
Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyetin yapmış olduğu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, Başbakan Erdoğan’a Belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi. Başbakan Erdoğan da Başkan Uzun’a çalışmalarında başarılar diledi. Başbakan Erdoğan’ın Beylikdüzü Belediyesi ziyaretine Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çevre ilçelerin belediye başkanları ile teşkilat mensupları da katıldı.
Başbakan Erdoğan belediyeden ayrılırken, kurum çalışanları ile birlikte toplu fotoğraf da çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52