banner50

banner52

21 Kasım 2019 Perşembe

Okul kantinlerinde yeni dönem başlıyor

Aşçılık kursları 24 Mayıs’ta başlıyor

Dünyanın önde gelen mutfak sanatları kurumu Le Cordon Bleu, dünyaca ünlü şeflerinin eğitim vereceği Kısa Dönem Aşçılık Kursları’nı başlatıyor.

banner46
19 Mayıs 2014 Pazartesi 11:17
Aşçılık kursları 24 Mayıs’ta başlıyor
Dünyanın önde gelen mutfak sanatları kurumu Le Cordon Bleu, dünyaca ünlü şeflerinin eğitim vereceği Kısa Dönem Aşçılık Kursları’nı başlatıyor. 24 Mayıs’ta başlayacak kurslar, Le Cordon Bleu’ nün Özyeğin Üniversitesi’ndeki Mükemmellik Merkezi tesislerinde gerçekleşecek.

Yöresel Fransız Mutfaklarından örneklerin işleneceği programda 2 ve 4 haftalık olmak üzere iki farklı katılım seçeneği bulunuyor. Cumartesi günleri 10:00 - 15:30 saatleri arasında Le Cordon Bleu şefleri liderliğinde gerçekleşecek kurslarda Fransız yöresel mutfakları aracılığıyla mutfak sanatının temel bilgilerini Fransız şeflerin teknikleri ile birleştiren kapsamlı bir program sunuluyor. Katılımcıların edinecekleri teorik bilgilerin ardından öğrendiklerini uygulamalı mutfaklarda tatbik edebilecekleri kurslara başvurular 20 Mayıs tarihine kadar yapılabiliyor.

Sınıfların 16 kişi ile sınırlı tutulacağı kurslara kayıt ve bilgi için lecordonbleu@ozyegin.edu.tr adresine e-posta gönderilebilir veya 0216 564 93 98 no’lu telefondan yetkili kişilerle görüşülebilir.

Özyeğin Üniversitesi – Le Cordon Bleu İş Birliği
2012 Temmuz ayında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı’nı açarken dünyanın en prestijli mutfak sanatları kurumu Le Cordon Bleu ile işbirliği anlaşmasını da imzalayan Özyeğin Üniversitesi, öğrencilerini dünyanın en usta şefleriyle yetiştirirken, Le Cordon Bleu ile birlikte açtığı Sertifika Programları ile bu alanda kendini geliştirmek ve ilerlemek isteyenlere de yeni bir geleceğin kapılarını araladı. 

Özyeğin Üniversitesi ve Le Cordon Bleu işbirliği kapsamında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı ve Otel Yöneticiliği Lisans Programı’ndaki “mutfak sanatları” dersleri Le Cordon Bleu Master Şefleri tarafından verilirken, 20’den fazla ülkede olduğu gibi, üniversite öğrencisi olmasa da, mutfak sanatları alanındaki yetkinliğini geliştirmek ve bunu uluslararası saygı gören bir Sertifika ile taçlandırmak isteyen, ya da kariyerini değiştirmeyi hedefleyen herkes için, Ocak 2013’ten bu yana Le Cordon Bleu Sertifika Programları da mevcut. 

banner21

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kırmızı et fiyatlarının artışı hangisi ile ilgilidir?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    KARİKATÜR
    SENDE YAZ
    Ziyaretçi Defteri
    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    Ziyaretçi Defteri
    ARŞİV
    banner20