641 projeyi coşkuyla tanıttı

Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan programla kutlandı. Programda, Beylikdüzü'ne kazandırılan 641 projenin de tanıtımı yapıldı.

641 projeyi coşkuyla tanıttı
GIDAVİTRİNİ - 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan programla kutlandı. Etkinlikte Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 5 yıl boyunca ilçeye kazandırdıkları 641 projenin tanıtımını yaptı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,  “Biz kadınlarımızı 365 günde bir değil, her gün hatırlamanın, saygı duymanın ve onlara nezaket göstermenin taraftarıyız. Tüm kadınlar başımızın tacıdır” diyerek, onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve tüm bayanlara karanfil dağıttı.

Hemen ardından Başkan Uzun, Beylikdüzü’nde 2009 yılından bu yana hayata geçen tam 641 projenin tanıtım programını gerçekleştirdi, 641 proje hakkında özet bilgiler verdi. Başkan Uzun, “Bu projeleri anlatmak çok uzun sürer, bu yüzden özel bir web sitesi yaptık. www.641proje.com adresine girerek, yapılan hizmetleri mahalle bazında, kategori bazında inceleyebilirsiniz. Bunun dışında 641 proje kitapçığı da hazırladık. Beylikdüzündeki her eve dağıtılacak ve yapılan çalışmalar sanıyorum daha iyi anlaşılacaktır. Beylikdüzü takip edilen ve tercih edilen bir ilçe ve gün geçtikçe daha da gelişiyor” dedi.  

Çok Büyük Emekler Var
AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır ise projelerin tanıtımı ile ilgili olarak, “Bu onemli projeleri Beylikdüzü’ne kazandırdıkları için Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Tam 641 projeden bahsediyoruz. Her bir proje için ne büyük emekler verilmiştir. Biz izlerken yorulduk. Çok büyük gayretler var. Vatandaşlarımıza bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Umut ediyoruz ki Beylikdüzü’ne, ülkemize daha ne büyük hizmetler yapılacaktır. Halkımız kararını vermiş. Biz lafa değil icraata bakıyoruz diyor” dedi.

Seçimlerin Hayırlı Olmasını Diliyoruz
Ardından AK Parti Beylikdüzü Milletvekili Gülay Dalyan sozü aldı. Dalyan konuşmasında, Beylikdüzü’nde yapılan hizmetlerden bahsederek, “Beylikdüzü’nde artık her bir mahallenin bir parkı var. Çocuklarımızın oyun alanları hazır. Kocaman bir spor kompleksi yine tamamlanmak üzere. Ulaşımda onemli hizmetler var. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Durmak yok, yola devam. Tekrar tüm kadınlarımızın, annelerimizin kadınlar gününü kutluyorum” diye konuştu. 

Daha sonra tüm protokolle 641 projenin tanıtım açılışı yapıldı ve kurdele kesildi. Programa ayrıca CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiroz, başkan yardımcıları, parti teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Program sonunda ise sevilen sanatçı İlhan Şeşen, yoğun kalabalığa muhteşem bir konser verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 17:46

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52