Türk tavukçuluk sektörü Beyrut'da görücüye çıktı

Kanatlı Ürünleri Tanıtım Grubu, Lübnan’nın Başkenti Beyrut’da düzenlenen Horeca 2013 Fuarı'na katılarak sektörün tanıtımını yaptı.

Türk tavukçuluk sektörü Beyrut'da görücüye çıktı

Kanatlı Ürünleri Tanıtım Grubu, Lübnan’nın Başkenti Beyrut’da 9 – 12 Nisan 2013 tarihleri arasında Beyrut'da düzenlenen ve Ortadoğu’nun uluslararası fuarlarından biri haline gelen  Horeca  2013 Fuarı'na geniş bir katılım ve yoğun bir program ile iştirak etti.

Kanatlı Tanıtım Grubu’nun yönetim kurulu üyelerinden oluşan 12 kişilik bir heyet ile temsil edildiği fuar süresince, ülkenin önemli firmaları ithalatçı birlikleri ve ticaret odaları ile iş görüşmeleri ve toplantılar düzenlenerek, Türkiye Tavukçuluk Sektörü hakkında bilgiler paylaşıldı.

Özellikle Afrika ve Ortadoğu pazarlarında çok güçlü durumda olan Lübnan’lı iş adamları ve firmalar ziyaret edilerek iş birliği değerlendirmeleri gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen görüşmelerde, Türk ürünlerinin kalite açısından Ortadoğu ve Afrika pazarlarında mevcut rakiplerine göre çok üstün konumda bulunduğu, ayrıca Ortadoğu coğrafyasında yer alan ülkeler ile sahip olduğumuz coğrafi, kültürel ve tarihsel yakınlığın sektörün sahip olduğu ihracat hacminin yukarılara taşınması için bir şans olduğu paylaşıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52