FOODist Aralık’ta kapılarını açıyor

FOODist 2011, üretim zincirinin son halkası olarak gıda ve içecek sektörünün en önemli üreticilerini Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getiriyor.

FOODist Aralık’ta kapılarını açıyor
200 milyar dolarlık pazar büyüklüğüne sahip Türkiye gıda ve içecek sanayisini buluşturan FOODist 5. İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı, 8-11 Aralık tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleştirilecek. Küresel ticaretin çekim merkezi haline gelen Avrasya ve Doğu Akdeniz coğrafyasındaki gıda ve içecek sektörüne yön vermek hedefiyle yola çıkan FOODist 2011, uluslararası alıcı ve satıcıları bir araya getiren önemli bir pazarlama platformu oluşturuyor. Üretim sektörünün son halkası olan gıda ve içecek sektörünün en önemli markalarını bir araya toplayan FOODist 2011, ziyaretçilerine aradıkları tüm ürünleri bir arada kolayca bulma olanağı sağlarken, katılımcılarına fuar alanı içinde ürün bazında ihtisaslaşmış özel alanlarda ürünlerini tanıtma olanağı sunuyor.

"Kaliteli ve Güvenli Gıdalar" FOODist 2011 Fuarı'nda

Her geçen gün gelişen gıda ve içecek sanayisi ve değişen tüketim ihtiyaçları çerçevesinde şekillenen yeni ürün ve ürün gruplarını tedarikçilere market konsepti ile sunan FOODist 2011, sektörün Avrasya'daki en önemli buluşma noktası olma özelliği taşıyor.  Küresel gıda endüstrisinin gündeminde yer alan "Kaliteli ve Güvenli Gıda" olgusunun öne çıktığı fuara geçtiğimiz yıl, 15 ülkeden 281 firma, bin 870'i yurtdışından olmak üzere toplam 53 ülkeden 18 bin 934 ziyaretçi katıldı. Fuar Makedonya ve Gürcistan'nın milli katılımının yani sıra,  Bulgaristan, Danimarka, Fas, Filistin, Gürcistan, Hindistan, Irak, İran, İsrail, Kuveyt, Lübnan, Makedonya, Mısır, Rusya, Sırbistan, Suriye, Suudi Arabistan, Ürdün ve Yunanistan'dan gelen çok sayıda sektör profesyoneline ev sahipliği yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52