PERDER bölge yönetimlerinde görev değişimi

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı bölge PERDER’lerinde görev değişimi yaşanıyor. Akdeniz PERDER Başkanlığına Gazanfer Gencer, Karadeniz PERDER başkanlığına ise Şakir Oktay seçildi.

PERDER bölge yönetimlerinde görev değişimi
Kısa adı TPF olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı bölge PERDER’lerinde seçim heyecanı yaşandı. Kısa bir süre önce kurulan Akdeniz Perakendeciler Derneği birinci olağan kurultayı sonrasında genel başkanlığa oybirliğiyle Gazanfer Gencer seçildi. Batı Karadeniz PERDER’de ise bölge ağını güçlendirmek için başkan değişikliğine gidilerek Şakir Oktay’a başkanlık görevi verildi.

Daha güçlü olacağız

10 üyesi olan Akdeniz PERDER’in başkanlık görevine seçilen Gazanfer Gencer, oybirliğiyle göreve getirilmenin mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Gencer, “Akdeniz Bölgesi’nde daha fazla perakendeciyle güçbirliği yapmayı planlıyoruz. Akdeniz PERDER olarak bölgemizdeki perakendecileri kucaklamayı, menfaatlerin ve yatırımı olan yerel zincir mağazaların daha güçlü bir rekabet ortamı yaşaması için çalışacağımızı söylemek isterim. Daha güçlü olacağız” dedi. Bölgede kültür birliği oluşturmayı hedeflediğini belirten Gencer, ticari değerin ağırlık kazanmasının öncelikleri olduğunu söyledi. Akdeniz PERDER Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Murat Menzelcioğlu, Durmuş Kamaş, Raşit Kirli ve Adem Demiralay seçildi.

Başarı tebriklerini de kabul edeceğim

Batı Karadeniz PERDER Başkanı Şakir Oktay ise bölge ağını güçlendirmek için başa geldiğini belirtti. Oktay, “18 üyemiz bulunuyor. Yoğun olarak yeni görevim için tebrikler ve ziyaretler alıyorum. Yerel zincirleri Batı Karadeniz’de güçlendirmek ve bir araya getirmek asli görevim. Yakın zamanda başarı tebriklerini de kabul edeceğim” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52