13 milyarlık gıda pazarı Fİ İstanbul'da

Doğal ve organik gıda pazarı, bu yıl ikinci defa düzenlenen Food ingredients (Fi) Istanbul’da uluslararası ve yerel üreticileri bir araya getiriyor.

13 milyarlık gıda pazarı Fİ İstanbul'da
GIDAVİTRİNİ - Sağlığın ve sağlıklı yaşamanın vazgeçilmezi doğal, organik ve fonksiyonel gıdaların hızla büyüyen sektöründe; sunulan en yeni bileşenler, çözümler, yardımcı ve katkı maddeleri bu yıl ikinci defa İstanbul ev sahipliğinde düzenlenen Food ingredients (Fi) Istanbul’da uluslararası ve yerel üreticileri bir araya getiriyor. Gıda endüstrisinin en prestijli buluşma ortamı Food ingredients (Fi) Istanbul’da yer alacak doğal ve organik gıda bileşenleri pavilyonu Natural ingredients (Ni); Euromonitor International raporuna göre son beş yılda Türkiye’de 13 milyar liraya ulaşan pazardaki doğal ve organik üretimin yeniliklerini gözler önüne serecek.

1986 yılından beri dünya gıda endüstrisini buluşturan ve sektörün en prestijli etkinliği kabul edilen uluslararası Gıda Bileşenleri, Çözümleri, Yardımcı ve Katkı Maddeleri Fuarı Food ingredients (Fi), bu yıl ikinci defa İstanbul ev sahipliğinde 24 – 26 Nisan tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenleniyor. Bu yıl ilk defa etkinliğine doğal ve organik gıda bileşenlerinden oluşan Natural ingredients (Ni) bölümünü de dahil eden Fi Istanbul, bölgenin ilk ve tek gıda bileşenleri, çözümleri, yardımcı ve katkı maddeleri fuar ve konferansı olma özelliğini taşıyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 13:51

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52