Gençlere meslek müjdesi

Kalifiye eleman ihtiyacının her geçen gün daha fazla hissedildiği Türkiye'de, gençleri geleceğe hazırlayan önemli bir proje daha hayata geçirildi.

Gençlere meslek müjdesi
Meslek liseleri iş hayatına genç yaşta deneyimli bireyler yetiştiriyor. Beylikdüzü 75. Yıl Kız Sağlık ve Meslek Lisesi’nde eğitime başlayacak yeni bölümler Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un katılımıyla açıldı. Daha sonra öğrenciler, çalışmalarını anlattı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü 75. Yıl Kız Sağlık ve Meslek Lisesi’nde yeni açılan bölümler dolayısıyla düzenlenen açılış programına katıldı. Eğitime yeni başlayan “Çocuk Gelişimi, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Saç ve Cilt Bakımı Hizmetleri” bölümlerini gezen Başkan Uzun, açılan bölümleri oldukça beğendiğini, burada meslek eğitimi alacak öğrencilere, öğrendiklerinin ileride çok faydalı olacağını ifade etti. Açılışa, Başkan Yusuf Uzun'un yanısıra Okul Müdürü Hasan Tan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Başkan Uzun ve beraberindekiler bölümleri gezerek, öğrencilerin hazırladıkları yiyeceklerden tattı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 11:07

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52