VIV Türkiye 2017 kapılarını açıyor

İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını 8. defa açan Türkiye’nin tek tavukçuluk ve teknolojileri uluslararası ihtisas fuarı VIV TÜRKİYE 2017, üç gün boyunca dünya kanatlı sektörüne ev sahipliği yapacak.

VIV Türkiye 2017 kapılarını açıyor


Haber / Kubilay Aktürk
Gıdavitrini - İstanbul Fuar Merkezi Salon 9-10-11’de kapılarını 8. defa açan Türkiye’nin tek Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı VIV TÜRKİYE 2017, HKF Fuarcılık AŞ organizasyonu ile üç gün boyunca dünya kanatlı sektörüne ev sahipliği yapacak. Yüzde 70 oranında yurt dışından katılım olan fuarın açılışını Bilimsel Tavukçuluk Derneği Türkiye Şubesi Başkanı Prof. Dr. Rüveyde Akbay, Veteriner Tavukçuluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akan, Yumbir Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Konya, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Songül, HKF Fuarcılık Genel Müdürü Bekir Çakıcı, HKF Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi, Bora Çakıcı , gerçekleştirdi. 2015 yılındaki en son VIV TÜRKİYE fuarına göre yüzde 10’luk bir büyüme gösteren bu seneki fuar, dünya üzerinde düzenlenen diğer VIV fuarlarından farklı olarak sadece tavukçuluk sektörüne yönelik düzenlenen ve bu yönüyle dünyanın en büyük ikinci VIV fuarı oldu.

Alım heyetleri VIV TÜRKİYE 2017 Fuarı’nı ziyaret ediyor
Fuarın kanatlı sektörü için en verimli şekilde geçmesi amacıyla HKF Fuarcılık AŞ fuara yurtdışından alım heyetleri getiriyor. Lübnan, Ürdün, Filistin, Bosna Hersek, Umman, Kuveyt, Tunus, Cezayir, Fas, Özbekistan Kazakistan, Ukrayna, Gürcistan’dan gelen yaklaşık 250 kişilik heyetin fuar katılımcıları ile görüşerek önemli alımlarda bulunması ve fuara bu sene yerli ve yabancı yaklaşık 15 bin profesyonelin ziyareti bekleniyor. 

Şimdiye kadarki en büyük VIV TÜRKİYE fuarı
Bu seneki fuara kanatlı sektöründen 137’ü yerli, 215’u yabancı toplam 352 firma direkt veya dolaylı katılarak üç gün boyunca en yeni ürün ve hizmetlerini sergileyecek. 

VIV TÜRKİYE 2017 çatısı altındaki etkinliklere davetlisiniz
VIV TÜRKİYE’ nin profesyonel ziyaretçileri, fuarın 8. yılında da hem bilimsel hem de aktüel etkinlikler kapsamında, konunun uzmanlarının engin tecrübelerinden yararlanma olanağı bulacak. Fuar sırasında gerçekleşecek panel ve diğer etkinlikler ile ilgili daha fazla bilgiye www.vivturkey.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 13:18

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52