Barcelonalı yıldızlar Türk mutfağında

Barcelona'nın yıldız futbolcuları ambargo uygulanan Katar'a destek ziyaretine çıktı. Gerard Pique, Jordi Alba ve Sergio Busquets, Katar'da beraber geçirdikleri tatilde Türk yemeklerine hayran kaldı.

Barcelonalı yıldızlar Türk mutfağında


Gıdavitrini - Dünyanın en ünlü futbol kuluplerinden Barselonalı futbolcular Körfez ülkeleri tarafından ambargo uygulanan Katar'a çıkarma yaptı. Barcelona'nın futbolcuları Gerard Pique, Jordi Alba ve Sergio Busquets, Katar'da beraber geçirdikleri tatilde Türk yemeklerine hayran kaldı. 
Barcelona'nın 3 yıldızı Gerard Pique, Jordi Alba ve Sergio Busquets, Katar'daki Aspire Akademisi'ni ziyaretlerinde Türk mutfağını da es geçmedi.

Türk yemeklerine hayran kaldılar

Doha'da Türk restorantına giden 3 futbolcunun yemekler karşısında oldukça etkilendikleri belirtildi. Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Barcelona'nın yıldızları, Türk yemeklerinin ardından Doha çöllerine gitti.

Qatar Tribune'de yer alan bilgilere göre Doha'da ATV araçları kiralayan futbolcular, burada talihsiz de bir olay yaşadı. 

Barcelona'nın defanstaki sigortası Pique, ATV aracıyla kaza yaparken kaza anını Instagram'dan paylaştı ve kazaya rağmen oldukça eğlenceli anlar yaşadıklarını aktardı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 14:51

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52