Sunar profesyonelleri bir araya getirdi

Sunar Grup, İstanbul’da mutfağın profesyonelleriyle bir araya geldi. Etkinliğe, mutfak şefleri, satın alma uzmanları, ürün müdürleri ve gıda mühendislerinin de yer aldığı uzmanlar katıldı.

Sunar profesyonelleri bir araya getirdi
Gıdavitrini - Sunar Grup, İstanbul’da mutfağın profesyonelleriyle bir araya geldi. İstanbul ByOtell’de düzenlenen Sunar Profesyonel Tanıtım Semineri’ne aralarında mutfak şefleri, firma sahipleri, satın alma uzmanları, ürün müdürleri ve gıda mühendislerinin de yer aldığı 100’ün üzerinde kişi katıldı.

Elita Gıda Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Erdoğan, Pazarlama Direktörü Mevlüt Nacar, Margarin Üretim ve Operasyon Müdürü Cem Sultan Aşkar ve Sunar Grup Demonstrasyon şefi Sefa Sabırlı’nın verdiği seminere ilgi büyüktü. 100’ün üzerinde kişinin katıldığı seminerde profesyonellerin mutfaktaki tüm ihtiyaçlarını karşılayan Sunar Profesyonel ürünleri tanıtıldı.

Seminer ilk olarak Elita Gıda Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Erdoğan’ın konuşmasıyla başladı. Erdoğan konuşmasında; Demonstrasyon Şefi Sefa Usta’nın da mesleği bu bölgede öğrenmesi ve yurt dışına öğretmesi sebebiyle İstanbul’daki pastacılık ustalarının Sunar Grup için büyük önem arz ettiğini, onları Sunar’ın marka elçileri gibi benimsediklerini ve bu nedenle “Sunar Profesyonel Seminerleri” ne İstanbul’dan start verdiklerini kaydetti. 

Yüksel Erdoğan’ın hemen ardından Sunar Grup’un doğduğu günden bu güne gelişim sürecini yaptığı sunumla katılımcılarla paylaşan Sunar Grup Pazarlama Direktörü Mevlüt Nacar, yüzde yüz Türk sermayesiyle kurulan Sunar Grup’un ülke tarımına, sanayisine, ihracatına, istihdamına ve sektöre katkılarını anlattı. Nacar’ın sunumu sırasında sadece dört yılda ikinci kez ISO 500 firması olduklarının müjdesini vermesi ve Helal Gıda sertifikası başta olmak üzere Elita Gıda’nın almaya hak kazandığı diğer belgeler ve ödüller mutfak şefleri tarafından ilgiyle dinlendi.

Katılımcıların sorularını yanıtlayan Margarin Üretim ve Operasyon Müdürü Cem Sultan Akşar, ürünlerle ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirerek ustalara Sunar Profesyonel ürünlerini tanıttı. Firma sahiplerinden gelen soru üzerine Helal Gıda belgesi ile ilgili bilgilendirme de yapan Aşkar, Elita Gıda tarafından geçtiğimiz günlerde alınan Helal Gıda sertifikasının detaylarını da paylaştı.

Sunar Grup Demonstrasyon Şefi Sefa Sabırlı’nın gerçekleştirdiği aktif demo çalışmalarıyla renklenen seminerde, ustalar Sunar ürünlerini kullanırken dikkat etmeleri gereken hususlar ve uygulama şekilleriyle ilgili bilgilendirildi. Sefa Usta’nın hazırladığı Sunar Profesyonel ürünleriyle yapılan tatlı ve tuzlular konuklara ikram edildi.

Mutfak şefleri, imalat ustaları, firma sahipleri ve yetkilileri, satın alma uzmanları, gıda mühendisleri, ürün müdürleri seminerin ardından verilen Gala Yemeği’nde günün değerlendirmesini yapma fırsatı bulmalarının yanı sıra Sunar ürünleriyle hazırlanmış lezzetli ve hafif mönü için de beğenilerini dile getirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52