Sağlık için sağlıklı süt için

Sağlıklı süt tüketiminin önemini anlatmak için 13 yıldır hayata geçirilen “Sağlık İçin Sağlıklı Süt İçin” kampanyası 12 Mart'ta Ankara'da gerçekleştirilecek.

Sağlık için sağlıklı süt için
Sağlıklı süt tüketiminin önemi ve açık sütün sağlık açısından yarattığı tehlikeler konusunda toplumun bilinçlenmesine katkıda bulunmayı amaçlayan “Sağlık İçin Sağlıklı Süt İçin” kampanyası kapsamında düzenlenen seminer, Ankara Yenimahalle’deki Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde 12 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilecek. 

Tetra Pak tarafından 2001 yılında başlatılan “Sağlık için, Sağlıklı Süt İçin” kampanyası 13 yıldır aralıksız devam ediyor. Tetra Pak’ın düzenlediği seminere Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü yetkilileri de katılıyor. 

Ankara’da Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda 12 Mart Çarşamba günü yapılacak “Sağlık İçin Sağlıklı Süt İçin” semineri, saat 10.00’da başlayacak. 

Seminere, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıklar Anabilim Dalı Enfeksiyon Hastalıkları Başkanı Prof. Dr. Serhat Ünal ve Hacettepe Üniversitesi Sağlık Teknolojisi Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tanju Besler konuşmacı olarak katılacak. Prof. Dr. Ünal ve Prof. Dr. Besler, sütün insan beslenmesindeki önemini ve açıkta satılan sütlerin saçtığı tehlikeler konusundaki görüşlerini katılımcılarla paylaşacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 10:33

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52