Hardal 3. şubesiyle Ataköy Marina’da

Mar Group bünyesinde 2 yılı aşkın bir süredir Asmalımescit ve Nişantaşı şubeleriyle hizmet veren “Hardal” büyümeye devam ediyor.

Hardal 3. şubesiyle Ataköy Marina’da
Gıdavitrini - İstanbul’un yemek ve eğlence sektörünün lider markalarından biri olan “Mar Group”, yaza hızlı bir başlangıç yaparak 3. şubesini “Ataköy Marina”da açtı. Yaza damgasını vuracak kokteyl ve yemekleri ile “Hardal”, Ataköy’ün en gözde mekânı olma konusunda İddialı…
Asmalımescit’in en popüler mekanlarından biri olan Hardal, 2011 yılında açtığı Nişantaşı şubesinin ardından Ataköy Marina’da da Hardal severlerin gözde mekanlarından biri olmaya devam ediyor.
Dünya mutfağından seçkin örneklerin bulunduğu “Hardal”ın geniş mönüsünde “Asma Yaprağında Norveç Somon” ve “Nutellalı Sufle” favori lezzetler arasında bulunuyor. Ayrıca, İspanyol mutfağına damgasını vuran Paella ve tapaslardan Çin mutfağının gözdesi noodle’a, Amerikan usulü bol garnitürlü doyurucu hamburgerlerden, İtalyan mutfağının vazgeçilmezi pizza ve makarnalara kadar onlarca çeşit lezzetli yemek Hardal Ataköy’ü ziyaret edenlerin hem akıllarında hem de damaklarında yer ediyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52