Gıda Bakanlığı'ndan 'güvenilir gıda' yarışması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, "Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor" adıyla yeni bir yarışma düzenliyor.

Gıda Bakanlığı'ndan 'güvenilir gıda' yarışması
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, "Geleceğin İletişimcileri Yarışıyor" adıyla yeni bir yarışma düzenliyor. "Güvenilir Gıda" temasıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek yarışma ile gıda güvenirliğinde toplumsal bilinç ve farkındalığın artırılması hedefleniyor.

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2012 yılında gıdada yeni bir dönem başlatıldı. Bu yeni dönem ile insan, toplum, bitki, hayvan ve çevre sağlığını yakından ilgilendiren birçok konuda yeni uygulamalar hayata geçirildi.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Televizyon Spotu, Radyo Spotu, İnternet ve Sosyal Medya Uygulamaları, Açık Hava Reklamı ve Halkla İlişkiler Kampanyası olmak üzere beş kategoride gerçekleştirilecek yarışmaya üniversitelerin iletişim ve güzel sanatlar fakültelerinin ilgili bölümlerinde lisans eğitimi alan öğrenciler katılabilecek.

 

Yarışma, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki 67 üniversiteyi kapsayacak.

 

Toplam ödülün 66 bin TL olduğu yarışmaya 25 Mart - 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgiy 'tarim.gov.tr' ve 'geleceginiletisimcileri.com' adreslerinden ulaşılabilecek.



YARIŞMANIN JÜRİSİ

Yarışmanın nihai jürisinde, yayıncılık ve halkla ilişkiler alanında uzman Ali Saydam, reklamcı Jeffi Medina, kampanya ve reklam direktörü Sadık Ekinci, reklam yazarı Gökhan Akça, yönetmen Nihat Seven, akademisyen Prof. Dr. Ali Murat Vural, iletişim danışmanı Bircan Usallı Silan, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Erol yer alıyor.

 

MEDYA SPONSORU NTV YEŞİL EKRAN

Yarışma, TİGEM, SÜTBİR, BALDER ve MEYED'in ana sponsorluğu, Doğuş Yayın Grubu'nun (NTV, NTV Radyo, ntvmsnbc) medya sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

 

ÖDÜL TÖRENİNE TÜRKAN ŞORAY DA KATILACAK

Ödüller, 26 Haziran 2013 tarihinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Bakanlık temsilcileri, sponsor firma temsilcileri, akademisyenler, medya mensupları ve Türk Sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray'ın katılacağı törenle verilecek.

 

KATEGORİ VE ÖDÜLLER

TV Spotu

Birinciye 8.000 TL

İkinciye 6.000 TL

Üçüncüye 4.000 TL

 

Radyo Spotu

Birinciye 5.000 TL

İkinciye 4.000 TL

Üçüncüye 3.000 TL

 

Açık Hava Reklamı

Birinciye 5.000 TL

İkinciye 4.000 TL

Üçüncüye 3.000 TL

 

İnternet ve Sosyal Medya Uygulamaları

Birinciye 5.000 TL

İkinciye 4.000 TL

Üçüncüye 3.000 TL

 

Halkla İlişkiler Kampanyası

Birinciye 5.000 TL

İkinciye 4.000 TL

Üçüncüye 3.000 TL
ntvmsnbc.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52