Elit Çikolata reklamında ustası oldu

Kristal Elma'da büyük ödül Elit Draje "Reklamda Acemi Çikolatada Usta" konsepti ile Elit Çikolata ve Şekerleme'nin oldu.

Elit Çikolata reklamında ustası oldu

Türkiye'nin en iyi reklamlarının ödüllendirildiği Kristal Elma'lar bu yıl da sahiplerini buldu. 24'üncüsü gerçekleştirilen organizasyonda "Çok Mecralı Kampanya ve Kampanyalar" Dalında Büyük Ödül Elit Çikolata ve Şekerleme'nin, Elit Draje "Reklamda Acemi Çikolatada Usta" ile Concept'in oldu.

Reklamcılar Derneği tarafından 1989 yılından bu yana düzenlenen ve bu sene 24'üncü yaşını kutlayan 'Kristal Elma Ödül Töreni' 28 Haziran Perşembe akşamı Suada'da gerçekleştirilen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Türkiye'nin reklamcılık alanındaki "En"lerini belirlemek üzere gerçekleştirilen Kristal Elma'da 'Çikolatanın Ustası Elit', Concept Reklam Ajansı tarafından hazırlanan ve yayımlandığı süre boyunca büyük beğeni toplayan  reklam filmi ile "Çok Mecralı Kampanya ve Kampanyalar" dalında büyük ödülün sahibi oldu.

Elit her ne kadar reklam kampanyasında "Reklamda Acemiyiz, Çikolatada Usta" sloganını kullanmış olsa da, değer görüldüğü bu ödül ile "Reklamda da Usta" olduğunu bir kez daha kanıtladı. Elit Çikolata serinin gelecek filmlerinde de izleyicilerin karşısına şaşırtıcı sürprizler ile çıkacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52