Sosyal medyanın lideri Ülker

Türkiye'nin gıda devi Ülker ve markaları Facebook’ta toplam 6 milyon hayran sayısına ulaşarak liderliğini ilan etti.

Sosyal medyanın lideri Ülker

Hızlı tüketim markaları arasında Facebook hayran sayısında Türkiye' de birinci sırada olan Ülker, markalarıyla beraber toplam 6 milyon hayrana ulaşmasını yine hayranlarıyla kutluyor.

Ülker ve markaları tüketicileriyle arasındaki bağı güçlendirmek, onlarla interaktif iletişim kurmak, mutlu anlarını paylaşmak amacıyla 2010 yılı başından bu yana sosyal medya ağlarında yoğun iletişim çalışmaları yürütüyor. Ülker'in Facebook'taki hayran sayısı 6 milyon kişiye ulaştı.

Yıldız Holding Pazarlama Başkanı Ahad Afridi, "Küçük, büyük herkes yıllardır mutlu anlarının içinde yer alan, bu anlara izini bırakan Ülker ve markalarının ürünlerini severek tüketiyor. İnternet kullanımının yaygınlaştığı ve hayatımızın bir parçası haline geldiği bugünlerde, sosyal ağlarda da tüketicilerimizin yanında yer almamız kaçınılmaz hale geldi. Dijital ortamdaki çalışmalarımızda amacımız sadece tüketicilerimize Ülker markasını hatırlatmak değil, çokça zamanlarını geçirdikleri internette de Ülker'li mutlu anları yaşatmak" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52