Babalar Günü'nde çocuklar için aşçı oldular

İglo, Babalar Günü’ne özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte babalar çocukları ve eşleriyle beraber İglo ürünleriyle birbirinden lezzetli yemekler hazırladı.

Babalar Günü'nde çocuklar için aşçı oldular

Fish Fingers ürünüyle çocuklara balığı sevdiren dondurulmuş gıda uzmanı İglo, EKS Mutfak Akademisi’nde 17 Haziran Babalar Günü’ne özel keyifli bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte babalar çocukları ve eşleriyle beraber İglo ürünleriyle birbirinden lezzetli yemekler hazırladı. Babalar aileleriyle beraber farklı ve eğlenceli bir Babalar Günü geçirip, aşçı olmanın keyfini doyasıya yaşadı.

Fish Fingers ürünüyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çocuklara balığı sevdiren dondurulmuş gıda uzmanı İglo, 17 Haziran Babalar Günü’nde babalara özel keyifli bir etkinlik düzenledi. Daha fazla çocuğa ulaşmak için İstanbul ve Ankara’daki birçok anaokulunda “Fish Fingers”  tadım aktiviteleri düzenleyip aktiviteye katılan öğrencileri “Balıksever” sertifikasıyla ödüllendiren İglo, EKS Mutfak Akademisi’nde Babalar Günü’ne özel düzenlediği aktiviteyle mutfaklarda görmeye pek alışık olmadığımız babalara yemek yapmanın keyfini yaşatıp aileleriyle beraber farklı ve eğlenceli bir gün yaşattı. 

Etkinliğe katılan babalar, bu özel günde çocukları ve eşleriyle beraber İglo ürünlerini kullanarak birbirinden lezzetli yemekler pişirdiler. Babalar önlüklerini giyinip, aşçı şapkalarını takarak etkinlik boyunca eşlerinin ve çocuklarının yardımlarıyla yemek pişirmenin keyfini yaşadılar. Etkinlik sonunda ise kendi yaptıkları yemekleri hep beraber keyifle yedikten sonra EKS Mutfak Akademisi tarafından verilen “Mutlu Aşçı” sertifikalarını gururla aldılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52