Kesdo özel soslara odaklandı

Kesdo Gıda, bu yıl özel soslara odaklandı. Doğal soslarını ballı, fıstıklı ve meyve kokteyli olarak sunacak.

Kesdo özel soslara odaklandı

Kesme dondurma üreterek sektöre hizmet veren Kesdo, bu yıl dondurmayı özel sos ve meyvelerle sunma hazırlığında. Kesdo Genel Müdürü Sami Topuz, geçmiş yıllarda dondurma alım-satımı yaparak bu işe girdiğini belirterek, “Ancak kalitede beklentilerimin karşılanamaması üzerine normal dondurma üretimine başladım. İlerleyen zamanlarda da kesme dondurma üreterek, alanımızıda fark yarattık. Şu anda geniş bir müşteri kitlesine sahibiz. Her yıl fark yaratma prensibiyle de bu yıl özel soslara odaklandık. Doğal soslarımızı ballı, fıstıklı ve meyve kokteyli olarak sunacağız” dedi.

Kesme dondurmanın üretiminde inek sütü, salep ve şeker dışında farklı bir  katkı maddesi olmadığına da  dikkat çeken  Topuz, gelen yoğun talepler karşılamak için yeni bir imalathane açma hedeflerinin bulunduğunu açıkladı. Dondurmalarının saf mamulden üretildiğini ve içinde vanilyanın dahi bulunmadığını anlatan Topuz, “Bundan hareketle kullanacağımız sosların ve meyvelerinde doğal olmasına özen gösteriyoruz. 130 metrekarelik yerimizde hem üretim yapıyor hem de  kafemizde müşterilerimize sunuyoruz. Kayseri’de müşterilerimizden yoğun biçimde  şube talebi geliyor. Ama dondurmamızın imalatı zor olduğu için şimdilik bu projeyi beklemeye aldık. Bu konudaki gerekli atılımları önümüzdeki yıl yapacağız” diye konuştu. Bugün itibarıyla sektörde 26 yılı geride bıraktıklarını ve kuruluşlarının 30’uncu yılında Kayseri dışına çıkmak istediklerini sözlerine ekleyen Topuz, bu ürünün Kayseri’ye özgü olduğunu anlatacaklarının altını çizdi.
Kobiden

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52