GFSF bir elini Asya’a uzattı!

Global Gıda Güvenliği Forumu Asyalı gıda ihracatçıları için ABD Gıda ve İlaç İdaresi uzmanlığı sunacak bir anlaşma yaptı.

GFSF bir elini Asya’a uzattı!

ABD ithalat hukuku uzmanları FDAImports.com ile Global Gıda Güvenliği Forumu (GFSF) Asyalı gıda ihracatçıları için ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) uzmanlığı sunacak bir anlaşma yaptı. Ortaklık sayesinde, GFSF Asya merkezli gıda sanayi üyelerine yakın zamanda yürürlüğe giren Gıda Güvenliği Modernizasyon Yasası (FSMA) tarafından açıklanan uyum gereksinimlerini karşılamak için FDA özgü bilgiler sağlamayı amaçlıyor.

ABD Tarım Bakanlığı (USDA) sponsorluğunda GFSF Asya'da gıda sanayine gıda güvenliği eğitim hizmetleri sunuyor.

Bu anlaşma, ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) tarafından ithal gıda kaynaklı hastalık salgınlarında bir artış olduğuna ilişkin raporun yayınlanmasından hemen sonra yapılan anlaşmanın bir parçası olarak, FDAImports.com uzman brifingleri, web seminerleri sağlayacak ve uluslararası gıda güvenliği standartları, ve uygunluk şartlarına ilişkin soruları yanıtlayacak.

Gıdahattı



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52