Gazete ilanıyla yoksulları doyuracak

Çinli zengin, Amerika'nın göbeğinde yoksul Amerikalıları doyuracak. Bu ilginç eylem için iki ünlü gazeteye ilan verdi...

Gazete ilanıyla yoksulları doyuracak
Çin’in tuhaflıklarıyla ünlü milyarderi Çen Guanbyao, bin yoksul Amerikalı vatandaşı New York’ta öğle yemeğine davet etti. Yemeğe katılacak olan hereksi, lezzetli yemeklerin yanında bir sürpriz daha bekleyecek: masalara içinde 300 dolar bulunan birer zarf bırakılmış olacak.

Milyarder, ilgili “davetiyeyi” NeyYorkTimes ve Wall Street Journal gazetelerinde reklam olarak yayınladı. Girişimi hakkında South China Morning Post’a bilgi veren Çen Guanbyao, “Bununla Çin’de de onurlu yardımseverlerin olduğunu ve burada herkesin lüks eşya odaklı yaşamadığını göstermek istedim” dedi.

Davetiyesine şimdiye kadar 250’nin üzerinde cevap aldığını ifade eden milyarder, yemekte boş yer kalmayacağından şüphe edilmemesi gerektiğini de belirtti. Yardım yemeği, 25 Haziran 2014 tarihinde New York Central Park’ta bulunan Boathouse restoranında verilecek. Ev sahibi Çinli, konuklara Michael Jakson’un hit şarkısı WeAretheWorld’u seslendirecek.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 11:32

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52