Selva, ‘Boğazımıza Takılanlar’ı temizledi

Selva, İstanbul Boğazı’nın güzelliklerini koruyabilme ve temizliğine katkı sağlayabilme amacıyla gerçekleştirilen Boğazımıza Takılanlar Projesi’ni destekliyor.

Selva, ‘Boğazımıza Takılanlar’ı temizledi
Gıdavitrini - Sektörde sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ile dikkat çeken sektörünün önde gelen markalarından Selva, İstanbul Boğazı’nın güzelliklerini koruyabilme ve temizliğine katkı sağlayabilme amacıyla gerçekleştirilen Boğazımıza Takılanlar Projesi’ni destekliyor. Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş ve Selva Pazarlama departmanı, Carat Medya çalışanlarından oluşan Deniz Temizleme Ekibi ile beraber İstanbul Boğazı’na çıkıp deniz yüzeyinde biriken atıkları topladı.

Sektörde sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ile dikkat çeken sektörünün yenilikçi markası Selva, Carat Medya tarafından organize edilen “Boğazımıza Takılanlar” Projesi’ni destekliyor.

İttifak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en önemli makarna üreticilerinden Selva, İstanbul Boğazı’nın güzelliklerini koruyabilme ve temizliğine katkı sağlayabilme amacıyla gerçekleştirilen Boğazımıza Takılanlar Projesi’ne katılarak daha temiz bir boğaz için destek verdi. Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş ve Selva Pazarlama departmanı, Carat Medya çalışanlarından oluşan Deniz Temizleme Ekibi ile beraber İstanbul Boğazı’na çıkıp deniz yüzeyinde biriken atıkları topladı.

Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, “İstanbul Boğazı dünyanın en önemli harikalarından biridir, bir değerdir, mirastır. Sahip olduğumuz bu değeri korumak için kurumlar ve kişiler olarak elimizden geleni yapmalıyız. Gelecek nesillere iyi bir yaşam sunabilmek için temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak bizlerin asli görevidir. Bu hassasiyet ve sorumluluk ile Carat Medya’nın “Boğazımıza Takılanlar” organizasyonunu sonuna kadar destekliyoruz.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52