Beylikdüzü engelleri geri dönüşümle kaldırıyor

Beylikdüzü Belediyesi tarafından oluşturulan proje kapsamında plastik kapak ya da alüminyum kutuları getirenlere tekerlekli sandalye veriliyor.

Beylikdüzü engelleri geri dönüşümle kaldırıyor
Plastik kapak ve alüminyum kutuları toplayarak Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü’ne teslim eden vatandaşlara belediye tarafından tekerlekli sandalye veriliyor. Bugüne kadar 125 kg plastik kapak,75 kg da alüminyum kutuyla 16 engelliye tekerlekli sandalye kazandırıldı. Tekerlekli sandalyeler, Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri tarafından engelli vatandaşa, raporu ve ikametgahı karşılığında teslim ediliyor.

Başkan Uzun: Projemiz halkı bütünleştiriyor

Projenin hem ihtiyaç sahiplerine destek olmak, hem de toplumda birlik ve beraberlik olgusunu pekiştirmek için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Geri dönüşüm olarak ekonomiye kazandırılan kapak, alüminyum ve ambalaj atıkları ile oluşturulan proje sayesinde, hem çevreye karşı duyarlı davranılıyor, hem de vatandaşlarımızın sosyal sorumluluk ve yardımlaşma bilinci gelişiyor. İhtiyaç sahibi bir engelliye tekerlekli sandalye kazandırmak isteyen herkes kapak ve kutu toplayarak bu projeye destek olabilir” dedi. Başkan Uzun tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşın bu projeden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52