İhracatın yıldızı Korozo Ambalaj

Korozo Ambalaj, İMMİB tarafından gerçekleştirilen İhracatın Yıldızları Ödülleri kapsamında, ‘Plastik ve Ürünleri’ kategorisinde birincilik ödülüne bir kez daha layık görüldü.

İhracatın yıldızı Korozo Ambalaj
Gıdavitrini - Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan Korozo Ambalaj, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri) tarafından bu yıl beşinci kez gerçekleştirilen İhracatın Yıldızları Ödülleri kapsamında, ‘Plastik ve Ürünleri’ kategorisinde birincilik ödülüne bir kez daha layık görüldü. Türkiye ambalaj sanayinin liderliğini üstlenen ve Avrupa’nın ilk 10 ambalaj üreticisi arasında yer alan, yüzde 100 Türk sermayeli Korozo Ambalaj, İMMİB tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödülleri kapsamında 5. kez üst üste İhracatın Yıldızı Ödülü’nü almanın gururunu yaşadı.
Korozo’nun, yaptığı ihracatla Türkiye ekonomisine değer kattığını ve Türkiye’yi global arenada başarıyla temsil etiğini belirten Korozo Ambalaj İhracat Satış Grup Direktörü Semih Şalhon; “Korozo olarak 5. Kez üst üste İhracatın Yıldızı Ödülü’nü almanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Türkiye’yi global arenada başarıyla temsil ediyoruz. Bugün yıllık 80.000 tonun üzerinde ambalaj üretimiyle, Orta Doğu ve Avrupa'nın en büyük tesislerinden birine sahibiz. Üretimimizin yüzde 60’nı Avrupa Birliği ülkeleri, Ortadoğu, Kuzey Afrika, İskandinavya ve Amerika başta olmak üzere 70'i aşkın ülkeye ihraç ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de ihracatımızı artırmaya ve ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52