Yeni Luna rafta mutfağı bekliyor

Buzdolabından çıktığında bile yumuşacık olan yeni Luna, doğanın mucizesi fındık ve ceviz yağlarının eşsiz bileşiminden hazırlandı.

Yeni Luna rafta mutfağı bekliyor
Gıdavitrini - Luna, yenilenen içeriği ve modern ambalajı ile raflarda yerini aldı. Yeni Luna yağ pazarına büyük bir yenilik getirdi. Tüketicilerine, vücudumuzun işleyişi için faydalı, doğanın hediyesi fındık ve ceviz yağlarının eşsiz bileşiminden oluşan yepyeni formülüyle sunuldu. Hem kahvaltı sofralarında hem de yemeklerde kullanmak içinTürkiye’nin ilk oval kase formatındahazırlanan Luna, yepyeni formuyla marketlerde yerini aldı. Luna Zeytinyağlı da aynı anda tüketicilerin beğenisine sunuldu.
22 sene önce “Yoksa siz hala...” sloganı ile yola çıkanLuna,yıllardır dillerimize dolanan “A La Luna” jingle’ını yeni reklam kampanyasında da modern versiyonuyla kullanıyor. Günümüz kadınlarına her zaman en yeniyi ve en iyiyi keşfetmenin keyfini yaşatacak olanLunamarkası, onların seçimi olmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52