Tamek'le sağlıklı Ramazanlar

Tamek, Kahvaltım serisi meyve nektarlarıyla birlikte bu Ramazan’da da sofralara sağlık getirecek.

Tamek'le sağlıklı Ramazanlar

Tamek, Kahvaltım serisi meyve nektarlarıyla birlikte bu Ramazan’da da sofralara sağlık getirecek. Vitamin deposu Tamek Kahvaltım, 7+7 Karışık Meyveli ve Sarı Meyveler çeşitleriyle Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olacak.

Sıcak yaz günlerinin yaşandığı Ramazan ayı boyunca sağlık dolu ürünleriyle herkesin tercihi olan Tamek, vitamin deposu ve serinletici içecekleriyle hem sahur hem de iftar sofralarını şenlendiriyor. Tamek Kahvaltım Meyve Nektarı, 7+7 Karışık Meyveli ve Sarı Meyveler çeşitleriyle Ramazan sofralarına aile boyu lezzetler sunuyor.

Tamek Kahvaltım Meyve Nektarı, 7+7 Karışık Meyveli ve Sarı Meyveler çeşitlerindeki zengin meyve içeriğinin yanı sıra yaz aylarında vücutta oluşan su kaybını da ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Üstelik bir bardak (200 ml) Tamek Kahvaltım 7+7 Karışık Meyve Nektarı,  günlük C vitamini ihtiyacınının tamamını karşılıyor. Tamek Kahvaltım Sarı Meyveler, portakal, şeftali, elma, mandalina, limon, ananas ve greyfurttan oluşurken; 7+7 Karışık Meyveler ise her biri mevsiminde toplanan elma, armut, ananas, portakal, muz, kayısı, şeftali içeriyor.

Besleyici ve lezzetli olmasının yanında yaz aylarının serinleten lezzeti olarak Ramazan sofralarında da yerini alan Tamek Kahvaltım serisi, enfes tadı, vitamin bakımından zengin içeriği ile sahur ve iftarların en sevilen içeceği olmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52