Özel tatlarla Ramazan sofralarını serinletiyor

Ramazan sofraları, Ülker Golf’un sunduğu geleneksel dondurma lezzetleriyle serinliyor.

Özel tatlarla Ramazan sofralarını serinletiyor

Ülker Golf, Ramazan sofralarını dondurmalı tatlılarıyla serinletiyor. Annelerin hünerlerini sergilediği, çeşit çeşit yemeklerin zenginleştirdiği, paylaşmanın güzelliklerinin yaşandığı Ramazan sofraları, Ülker Golf’un sunduğu geleneksel lezzetlerle serinliyor. Ülker Golf, sunduğu dondurma çeşitleri ile Ramazan sofralarını daha da özel kılıyor.

Türkiye dondurma pazarının öncü ve yenilikçi markası Ülker Golf, sunduğu geleneksel dondurma çeşitleriyle Ramazan sofralarına tat katıyor. Ülker Golf, sunduğu dondurmalarıyla keyifli Ramazan akşamlarının vazgeçilmez lezzeti olacak. 

Ülker Golf’un Ramazan sofralarını zenginleştirecek ürün seçenekleri şöyle;
Tel kadayıflı, baklavalı, ekmek kadayıflı, kazandibi lezzeti, profiterollü… Geleneksel Türk tatlıları ile dondurmanın birleşmesinden oluşan Royal Türk Tatlıları. 

Royal Tatlı Keyfi ile Türk damak zevkinin vazgeçilmez tatlıları ekmek kadayıfı, tel kadayıfı ve kemalpaşa lezzeti sofralara renk katıyor.

Dondurma ile pastanın birleştiren her dilimde ayrı bir lezzet sunan Royal Dondurmalı Pastalar ve Royal Dondurmalı Rulo Pastalar aile boyu lezzete davet ediyor.

Royal Maraş Kesme Dondurma, kaymaklı, kaymaklı çikolatalı ve kaymaklı antep fıstığı ile tadı damaklarda kalacak enfes Maraş lezzetini sofralara taşıyor.

Keçi sütünün benzersiz kıvam ve lezzeti Geleneksel Maraş Usulü Keçi Sütlü dondurma ile sofralardaki yerini alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52