Tukaş’tan iftar sofralarına besleyici ürünler

Tukaş’ın haşlanmış nohut, kuru fasulye ve barbunya ürünleri, kısa sürede iftar sofraları hazırlamak isteyen tüketicilerin tercihi olacak.

Tukaş’tan iftar sofralarına besleyici ürünler
Gıdavitrini - 50 yıllık ustalığıyla sebze ve meyveleri özenle işleyip, sofralara sağlıklı ve lezzetli ürünler olarak sunan Tukaş’ın haşlanmış nohut, kuru fasulye ve barbunya ürünleri, kısa sürede iftar sofraları hazırlamak isteyen tüketicilerin tercihi olacak.    

Türk mutfağının geleneksel dokusunu yansıtan Ramazan ayında dengeli ve sağlıklı beslenme önem kazanır. Türk mutfağında özel bir yeri olan bakliyatlar ise, yüksek besin değeri ile Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezidir.
Tüketicilere “doğal ve sağlıklı yemekler” pişirebilme garantisi veren Tukaş; bakliyat haşlama ürünleriyle iftar sofralarında besleyici yemeklere yer vermeye özen gösterenlere ve ev yapımı lezzet arayışında olanlara pratik bir çözüm sunuyor. Tukaş, pişirilmeden önce saatlerce suda bekletilmesi gereken kuru fasulye, nohut ve barbunyayı  açıldıktan sonra yalnızca on dakika pişirilerek tüketilebilecek yapıda üretiyor.  

Tukaş Haşlamalar, şimdi de cam kavanozlarda
“Bakliyat haşlamalar” grubunda kuru fasulye, nohut ve barbunya üreten Tukaş, bu ürünleri 830 gr’lik teneke ambalajlardan sonra şimdi de 450 gr’lık cam kavanozlarda satışa sunuyor. Tukaş’ın katkısız ve doğal olarak üretilen haşlanmış kuru fasulye, barbunya ve nohut ürünleriyle birlikte çok kısa sürede lezzetli yemekler hazırlanabileceği gibi salatalara ve çorbalara eklenip, lezzet ve içerik açısından zengin aparatifler de hazırlanabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52