Puratos'tan yepyeni iki lezzet

Pastacılık ve unlu mamullerin güçlü markası Puratos bu iki ürünü ile ustalara mükemmel tatlar sunuyor.

Puratos'tan yepyeni iki lezzet

Puratos’un iki yeni ürünü Tegral Tuzlu Kek ve Tegral Kruvasan miksi ile birbirinden lezzetli muffin ve kruvasan yapmak mümkün. Puratos bu iki ürünü ile ustalara mükemmel tatlar sunuyor.

Ekmek, pasta ve çikolata alanında ürettiği ürünleriyle hem lezzeti, hem de sağlığı elden bırakmayan Puratos, iki yeni miksi ile kullanımı kolay, lezzetli kruvasan ve tuzlu kek yapmaya olanak tanıyor. Tuzlu kek yapımı için kullanılan mikse sadece yumurta, sıvı yağ ve su ilave etmek yeterli. Tegral Kruvasan’ın en önemli özelliği ise kullanım kolaylığının yanı sıra standart ürün elde etmeyi sağlaması. 10 kg’lık Kraft torbalarda bulunan miksler uzun raf ömrü ve mükemmel lezzetiyle dikkat çekiyor.

Puratos’un ürettiği Tegral Tuzlu Kek miksi, ustalara farklı alternatiflerde reçeteler yapma imkanı sunuyor; karışıma eklenen malzemeler ile ustalar istedikleri lezzette reçeteler yapabiliyorlar. Bunlar arasında en dikkat çekenler; körili & cevizli, fesleğenli ile kuru domates & zeytinli kekler.

Tegral kruvasan miksi tereyağı aroması, çıtır kabuk ve ideal iç yapısı ile geleneksel Fransız lezzetini yakalamaya olanak sağlıyor. Ürün aynı zamanda Danish, Pain au Chocolate gibi lamine ürünler yapımına da olanak sağlıyor.


Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 11:47

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52