Mickey Mouse eşliğinde tavuk lezzeti

Keskinoğlu’nun çocuklara özel ürettiği katkısız sosis, salam ve naget ürünleri Mickey Mouse ve arkadaşlarının masalsı dünyasıyla birleşti…

Mickey Mouse eşliğinde tavuk lezzeti
Gıdavitrini - Keskinoğlu’nun ürün gamına eklediği sağlıklı ve besleyici yeni ürünler ile çocuklar hem eğleniyor hem de sağlıklı beslenmenin tadını çıkarıyor. Daha önce Disney Pixar’ın ünlü animasyon filmi Cars’ın sevilen karakterlerini ambalajlarına taşıyan Keskinoğlu, bu kez de ürün ambalajlarında çocukların sevdiği çizgi film karakterlerinden olan Mickey Mouse ve arkadaşlarının eğlenceli dünyasına yer verdi. Keskinoğlu’nun yüzde yüz göğüs etinden katkısız ve doğal olarak ürettiği “Piliç Çocuk Salam, Piliç Çocuk Sosis ve Piliç Çocuk Naget” ambalajlarında yer alan Mickey Mouse ve arkadaşları, isteğe göre çocuklarla her öğünde bir araya gelebilecek.

Keskinoğlu’nun yeni serisi ile çocukların günlük besin ihtiyaçlarının büyük bir kısmı artık Mickey Mouse, Goofy ve Pluto’nun süslediği ürünlerle sağlanacak. Keskinoğlu’nun el değmeden ve yüzde yüz göğüs etinden ürettiği “Piliç Çocuk Salam, Piliç Çocuk Sosis ve Piliç Çocuk Naget” ürünleri ile anneler artık çocuklarına hem pratik hem de sağlıklı öğünler hazırlayabilecek. Özellikle çalışan annelerin 5 dakikada hazırlayabileceği ve günün her saatinde öğün olarak sunabileceği Keskinoğlu çocuk ürünleri, 4 °C sıcaklıkta 30 ile 90 gün arasında tazeliğini koruyor.    

Üretiminde koruyucu ve renklendirici madde kullanılmayarak yüzde yüz katkısız üretilen “Piliç Çocuk Salam, Piliç Çocuk Sosis ve Piliç Çocuk Naget” ürünlerinde şeker ilavesi de bulunmuyor. Keskinoğlu, ileri teknolojiye sahip tesislerinde ürettiği ürünleri gıda güvenlik zinciri bozulmadan her gün en taze haliyle Türkiye’deki 50 bini aşkın noktada tüketicisiyle buluşturuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52