EDT Sektörü Catex 2013’te buluşuyor

IFSA tarafından düzenlenen CATEX 2013 Fuarı, 19-21 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacak.

EDT Sektörü Catex 2013’te buluşuyor
ETÜDER’in, Ev Dışı Tüketim Sektörü’nde uluslararası işbirlikleri için temasta olduğu kuruluşlardan İrlanda Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Birliği (IFSA) tarafından düzenlenen CATEX 2013 Fuarı, 19-21 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacak.

CATEX-Catering Inspiration Fuarı, sadece catering işletmeleri değil, yeme-içme sektöründeki gelişme ve yeniliklerin de sergilendiği bir fuar özelliği taşıyor. İki yılda bir düzenlenen CATEX Fuarı, Ev Dışı Tüketim Sektörü’ndeki işletmeler ve tedarikçilerin buluşma noktası olarak iş birliği için de uygun bir platform oluşturuyor. Fuar süresince düzenlenen yarışmalarla ulusal ve uluslararası düzeyde usta şefler de hünerlerini sergiliyor.

190’dan fazla katılımcı ile düzenlenen CATEX 2013’te şeflerin seçtiği ürünler sergilenirken, EDT Efsaneleri Paneli de yapılacak.

Tüketici fiyatlarıyla 6 milyar Euro büyüklüğe sahip İrlanda ev dışı tüketim sektörü, tedarikçiler için önemli bir pazar. İrlanda’da restoran ve hızlı tüketim servisi veren işletmeler, kriz dönemini aşarak yeni bir büyüme dönemine girmiş bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52