Mutfak profesyonelleri Madrid’de buluştu

Gastronomi sektörü ve camiası için önemli bir etkinlik olan Madrid Fusion, bu yıl 24-26 Ocak tarihleri arasında “”Geleceğin Kapıları-The Gates of the Future” temasıyla düzenlendi. Etkinlik, dünya çapında mutfak profesyonellerini bir araya getirdi.

Mutfak profesyonelleri Madrid’de buluştu
Gastronomi sektörüne sağladığı katkılarla adından söz ettiren ve her yıl yüzlerce gastronomi profesyonelini bir araya getiren Madrid Fusion 2012, çok zengin bir programla, 4 tematik başlık altında gerçekleştirildi. “Dünyamız, bizim kilerimiz”, “Trendler”, “Teknikler” ve “Düşük maliyetli yönetim” başlıklarıyla düzenlenen etkinlikte konuşmacıların güncel konular üzerinde durduğu konferanslar, yeni teknoloji sunumları ve tadımlar, yarışmalar ve gastronomi fuarı düzenlendi.

Dünyanın farklı bölgelerinden yüzü aşkın başarılı mutfak şefinin yer aldığı etkinlikte her yıl olduğu gibi modern mutfağın yeni teknikleri, trendleri, yönetimi ve füzyonu konuşuldu.

Heston Blumenthal, Michel Troisgros, Joel Robuchon, together with Magnus Ek, Magnus Nilsson, Seiji Yamamoto, Daniel Patterson, Niko Romito, Paolo Lopriore, Nuno Mendes, Masato Nishihara, Paco Morales, Dani García, Joan and Jordi Roca, Andoni Luis Aduriz, Ángel León ve bu isimler dışında onlarca mutfak şefi tecrübe ve bilgilerini katılımcılarla paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52