Kikkoman’dan glutensiz soya sosu

Kikkoman, tahıllara hassasiyeti olanlar için ürettiği glutensiz soya sosunu Türk mutfaklarına taşıyor.

Kikkoman’dan glutensiz soya sosu
Gıdavitrini - Doğal yapısı ve eşsiz aroması ile dünya mutfağının vazgeçilmezi Kikkoman, lezzetinden ödün vermeden buğday gibi tahıllara hassasiyeti olanlara özel Glutensiz Soya Sosu’nu sunuyor. Soya sosu denince akla gelen ilk marka olan Kikkoman’ın Glutensiz Soya Sosu da diğer sosları gibi %100 doğal, katkısız, hiçbir renklendirici, tatlandırıcı ve koruyucu içermiyor.

Hem lezzetli hem de sağlıklı bir alternatif olan Kikkoman Glutensiz Soya Sosu, doğal yöntemlerle fermente edilerek Türk mutfaklarında yerini alıyor.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Japonya, Food, Soyu Sosu, Kikkoman, Gluten, Koruyucu Madde

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52