İglo’dan 4 yeni ürün!

İglo; birinci kalite, yüzde 100 parça piliç eti kullanılarak üretilen ve hiçbir katkı maddesi içermeyen piliç ürünlerine yenilerini ekliyor.

İglo’dan 4 yeni ürün!
Dondurulmuş gıda uzmanı İglo; birinci kalite, yüzde 100 parça piliç eti kullanılarak üretilen ve hiçbir katkı maddesi içermeyen piliç ürünlerine yenilerini ekliyor. Sade Chicken Nuggets, Chicken Fingers, Chicken Kievski ve Piliç Köfte ürünlerinden oluşan piliç ürün gruplarıyla sektörde lider konumda olan dondurulmuş gıda devi Iglo, bu ürün grubuna Sebzeli ve Acılı Chicken Nuggets, Chicken Schnitzel ve Chicken Burger ürünlerini ekleyerek liderliğini korumaya kararlı görünüyor.

Lezzet, kalite ve güvenilirliğiyle dondurulmuş gıda pazarındaki liderliğini kanıtlayan Iglo; piliç kategorisindeki ürünlerine 4 yeni ürün ekleyerek bu alandaki liderliğini sürdürüyor. Yüzde 100 piliç etinden üretilen Sade Chicken Nuggets, Chicken Fingers, Chicken Kievski ve Piliç Köfte ürünlerine aynı lezzet ve kalitedeki Sebzeli ve Acılı Chicken Nuggets, Chicken Schnitzel ve Chicken Burger piliç ürünlerini ekleyen Iglo tüketicilerine yepyeni lezzetler sunuyor.

Sebzeli chicken Nugget seçeneğiyle, hem piliç hem sebze seven tüketicilerine harika bir birleşim sunan Iglo, Acılı Nugget ürünüyle ise acı tutkunlarının damak tadına hitap ediyor. Iglo Chicken Nugget’lar tavada ve fırında 8 dakikada, fritözde ise 2,5 dakikada hazırlanıyor.

Yeni Iglo Çıtır Piliç Schnitzel ürünü ise marine edilmiş, dışı çıtır kaplı, içi nefis fileto göğüs eti kullanılarak üretiliyor ve restoran lezzetini sofralara taşıyor. Gerçek fileto tavuk etinden üretilen, dağılmayan kaplamalı Iglo Piliç Schnitzel’ler tüketicilerin damaklarını sıra dışı bir piliç lezzetiyle buluşturuyor. Iglo Piliç Schnitzel’ler fırında 10 dakikada, tavada ise sadece 5 dakikada hazır oluyor.

Avrupa Birliği gıda norm ve kurallarına uygun olarak üretilen, hiçbir koruyucu ve yapay renklendirici madde içermeyen Iglo piliç ürünleri, farklı tatlara açık olan ve lezzette güvenilirlik arayan tüketicilerin gözdesi oluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52