Ofisteki atıştırmalara dikkat!

Uzmanlar kadınların ofisteki yemek atıştırmalarının kilo almada büyük etki yaptığını belirtti.

Ofisteki atıştırmalara dikkat!
Kadınların ofiste aldığı aperatifler onlara yılda bir bedene mal oluyor. Uzmanlar bu atıştırmaların kadınların yılda 3 kg'ya yakın kilo almasına neden olduğunu belirtiyor. İşyerinde bisküvi ve kek yemek kadınların 3 kg almasını sağlarken erkeklerde bu en fazla 2.5 kg oluyor.

İngiltere'de insanların yarısı işyerinde aperatif şeyler yediğini kabul ediyor. İngilizlerin ortalaması günde iki kez yemek yediğini söylüyor. Yüzde 30'u üç veya daha fazla yediğini kabul ediyor. Kadınlar erkeklerden daha fazla yediğini söylüyor. Kadınların yüzde 13'ü günde dört veya daha fazla yemek yediğini belirtiyor.

The Village Bakery tarafından yapılan araştırmada öğlen yemeklerinde yanlış şeyler yemenin insanı sağlıksız yapacağı uyarısı yapıldı. En çok atıştırılan şey bisküvit. Yüzde 42'si bisküvit yanıtını veriyor. Onu yüzde 32 ile çikolata, yüzde 32 ile cips ve yüzde 13 ile kek izliyor.

Bunun yanında ankete katılanların yüzde 33'ü stresi yenmek için azar azar yediğini kabul ediyor. Yüzde 22'si öğleden sonra şekere ihtiyaç duyduğunu belirtiyor.

Araştırmaya 2 bin kişi katıldı. Araştırmaya katılanların yüzde 33'ü ne yediği konusunda yalan söylüyor. Yüzde 48'i öğlen yemeklerinin kendisi için yeterli olmadığını kaydediyor.
gazeteport.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52