Serinliğe en kısa yoldan ulaşın

Samsung’un yepyeni Smart Barlı buzdolapları ile mutfaklar daha modern, kullanıcılar çok daha konforlu bir yaşama kavuşuyor...

Serinliğe en kısa yoldan ulaşın
Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung, Türk pazarı ve kadınının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Samsung’un “Akıllı kadınlar için akıllı çözümler” mottosu ile üretilen Smart Freezer Buzdolaplarından sonra yeni Smart Bar’lı modelleri mutfaklarda yepyeni bir stil yaratıyor.
Türkiye’de 70cm genişliğindeki, ilk Smart Bar’a sahip buzdolabı olma özelliğiyle her mutfağa rahatça sığabilen buzdolapları evlerde yenilik, konfor ve kullanım kolaylığı yaratırken enerji tüketimini de azaltıyor!
Samsung Smart Bar; yenilikçi, ön taraftan açılıp kapanan ve içeceklerinizi tüm dolap kapısını açmadan pratik bir şekilde alabilmek için tasarlanmış içecek bölmesi ile tüketicilere ayrı bir konfor sunuyor.
Buzdolabının içecek istasyonu özellikle yaz aylarında buzdolabının kapısının daha az açılıp kapanmasını sağlıyor ve bu sayede enerji tüketimi de azalıyor.
Türk kadınının ihtiyaç ve isteklerinin Samsung teknolojisiyle geliştirilmesiyle ortaya çıkan ve akıllı teknoloji ile üretilen Smart Freezer’ın Smart Bar modeli; kullanıcılara etkin yiyecek saklama çözümleri de sunuyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52