Ben&Jerry’s’den Coconutterly Fair

Ben&Jerry’s, tüm malzemelerini çiftçilerden aldı, hindistan cevizli, karamel parçalı çikolatalı enfes bir dondurma yarattı ve adil ticaret portföyüne kattı: Coconutterly Fair

Ben&Jerry’s’den Coconutterly Fair
Dünyanın en kocaman parçalı, en sorumluluk sahibi ve en eğlenceli dondurması Ben&Jerry’s, dondurma severleri yepyeni, tadına doyamayacakları bir lezzetle tanıştırıyor: Coconutterly Fair. Yoğun çikolatalı dondurmanın içine dağılmış hindistan cevizi ve çikolata kaplı çıtır çıtır karamel parçaları, dondurma tutkunlarını hiç bitmesini istemeyecekleri bir lezzet yolculuğuna çıkaracak.

Ben&Jerry’s’in lezzet patlaması bu yepyeni karışımı Coconutterly Fair, dünya lezzetlerini bir araya getiriyor. Coconutterly Fair’in vanilyası Madagaskar’dan, şekeri Belize’den, kakaosu Dominik Cumhuriyeti’nden ve hindistan cevizi Acopagro’dan (Peru) geliyor. Üstelik tüm Ben&Jerry’s dondurmalarında olduğu gibi Coconutterly Fair’in tüm bu hammaddeleri Adil Ticaret sertifikalı! Ben&Jerry’s Coconutterly Fair’in tüm hammaddelerini gelişmekte olan ülkelerdeki çiftçilerden alarak onların yaşam kalitelerinin ve çalışma şartlarının iyileştirilmesine destek oluyor.

Coconutterly Fair’nin 150ml ve 500ml boyu, Ben&Jerry’s mağazalarında ve marketlerde dondurma tutkunlarını bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52