Ay çekirdekli çavdarlı ekmek lezzeti

Depresyon düşmanı ay çekirdeği ilelif deposu çavdarı aynı ekmekte buluşturan Doygun, yeni ürününü tüketicinin beğenisine sundu.

Ay çekirdekli çavdarlı ekmek lezzeti
Türkiye’nin ilk ambalajlı katkısız tam buğday ekmeğinin mucidi Doygun Ekmek, 15. yılında ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Çavdar ekmeğini sağlık ve lezzet deposu ay çekirdeği taneleriyle buluşturan Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek raflardaki yerini aldı. 
 
Doygun’un Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmeği; B ve E vitaminleri, magnezyum, demir, fosfor, çinko gibi mineraller içeren, kötü kolesterolü uzak tutmaya yardımcı olan, sinir sistemine etki ederek stresi azaltan, depresyon düşmanı ay çekirdeği ile toksinlerin vücuttan atılmasına katkı sağlayan çavdarın faydalarını bir arada sunuyor. Yüksek lif oranı sayesinde sindirimi kolaylaştıran Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek, düşük yağ içeriğiyle de kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı. Ayrıca kan şekerinin yükselmesini yavaşlatarak şeker hastalığına yakalanma riskini yüzde 30 oranında azaltıyor, şeker hastalarının tıbbi tedavisine de yardımcı oluyor. Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek obeziteyi önlemede de etkili. 

İçeriğindeki bitkisel hammaddeler sayesinde vejetaryen beslenme için de ideal olan Doygun Ay Çekirdekli Çavdarlı Ekmek, sofralarında ya da sandviç ve tost keyfinde yeni ve sağlıklı lezzetler arayanları bekliyor.  

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 15:08

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52