Lüks Termal Zirvesi Afyon'da yapılacak

1. Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi, NG Güral Afyon’da düzenleniyor.

Lüks Termal Zirvesi Afyon'da yapılacak
Yaşlanan Avrupa için turizm sektöründe yeni ürün arayışı hızlandı. Gelecek 20 yıllık süreçte Avrupa’da her üç kişiden biri 60 yaşın üzerinde olacak. Avrupalılar bugün ne kadar tatil arayışı içinde olsalar da, yarın yaşam kalitelerini düşüren küçük bedensel ağrılarından kurtulma ve zinde kalma ihtiyaçları için yerler arayışında olacaklar.

Ülkemiz bu ihtiyaçları karşılama konusunda lider olma yönünde, hızla ürün geliştirmekte. Gelecek tarihte Afyon, Avrupa’nın termal sağlıklı yaşam merkezine dönüşecek. Afyon, başta NG Güral Afyon Wellness & Convention olmak üzere birçok değerli yatırıma tanık oluyor. Termal otelcilikte “üst seviyede hizmet konsepti” anlamına gelen ‘Luxury Thermal’ kavramı, Avrupalı tur operatörleri ve seyahat acentalarının katılımıyla, Türkiye’de ilk defa düzenlenen ‘1. Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi’nde tartışılacak. “Yaratan anlayışla” gerçekleştirilecek zirve, 15 – 16 Ocak tarihlerinde, NG Güral Afyon ev sahipliğinde yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan yaptığı açıklamada, termal turizmi, bakanlığın gelişimindeki en önemli ve öncelikli turizm dalı olarak değerlendirdiklerini kaydederken; ‘Türkiye’nin çok büyük bir potansiyeli bulunuyor ve gelecek yıllarda büyük bir atılımla yeni tesisleri hizmete sokarak bu konuda dünya liderliğine oynamak istiyoruz’ dedi.

15-16 Ocak tarihlerinde düzenlenecek 1. Uluslararası Luxury Termal Ürün Geliştirme ve Pazarlama Zirvesi ile termal turizme yepyeni bir anlayış kazandırmak, Avrupa’ya Türkiye’nin “luxury thermal” konusundaki çalışmalarını tanıtmak ve Avrupa’daki ihtiyaçla ülkemizdeki arzı buluşturmak amaçlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52