Makro Samsun'da 2 mağaza birden açtı

Perakendenin yükselen yıldızı Makro Market, Samsun Yıldız ve Duruşehir’de iki yeni mağaza açarak Samsun Bölgesi mağaza sayısını 23’e yükseltti

Makro Samsun'da 2 mağaza birden açtı
Yüzde 100 Türk sermayesine sahip Makro, Samsun da açılan 2 mağazasıyla büyümeye devam ediyor. Samsun İlkadım da açılacak mağazalardan Yıldız şubesi 550 m2 alanda hizmet verecek ve 15 personel istihdam edilecek. Duruşehir 2 Mağazası ise 1500m2 alanda hizmet verecek ve 35 personel istihdam edilecek.

Bugüne kadar 14 ilde 171 mağaza ve 168 bin metrekare hizmet alanıyla müşterilerine ferah ve modern bir alışveriş imkanı sunan Makro, sonraki durağı olarak Samsun’u seçti. Her mağazasında sunduğu imkanlarla müşterilerinin beğenisini kazanan Makro, Samsun Yıldız ve Duruşehir-2 Mağazaları ile birlikte Samsun Bölgede mağaza sayısını 23’e yükseltti.

Sıcak ve kaliteli hizmet anlayışının yanında uygun fiyat politikasıyla Anadolu halkının ilk tercihlerinden biri olmayı başaran Makro, mağazalardaki fiyat politikası gibi konuları yapılandırırken müşterilerinin profilini göz önünde bulunduruyor. Makro Kart Gold ile sağladığı şok indirimli ürünler, çapraz promosyonlar ve sürpriz hediyeler gibi fırsatlarla Samsun halkına gönüllerince alışveriş yapma imkanı sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52