Siemens’le lezzetli başlangıçlar

Siemens Ev Aletleri ileri teknolojinin estetikle buluştuğu ürünleri ile ilk okul sabahı heyecanının enfes bir kahvaltı sofrasında, en güzel şekilde yaşanmasını sağlıyor.

Siemens’le lezzetli başlangıçlar
 

Siemens Ev Aletleri, hayata daha fazla konfor ve renk katan yeni Sensor for Senses serisi ekmek kızartma makinesi ve Siemens TG23331V tost makinesi ile ilk okul sabahı heyecanının muhteşem kahvaltı sofralarında yaşaması için ideal bir çözüm sunuyor. Okulun ilk gününe sağlıklı bir kahvaltı ile en iyi şekilde hazırlanmanın yolu, Siemens’in ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren yenilikçi ürünlerinden geçiyor.

Nar gibi kızarmış ekmek kokusunu özleyenlere

Siemens Sensor for Senses kahvaltı setinden Siemens TT86104 ekmek kızartma makinesi, gelişmiş ısı dağılımı teknolojisi "Mirror Heating” sayesinde ekmeklerin eşit olarak kızarmasını sağlıyor. “AutoHeat Control” ile birden fazla kızartma işleminde ısı otomatik olarak ayarlanabiliyor. İki dilim tost ekmeği kapasiteli yeni Siemens TT86104, “cool-touch” el yakmayan dış gövdesi, otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sunuyor. Çıkartılabilen paslanmaz çelik teli ile 860 watt güçle çalışan ekmek kızartma makinesinin kullanım kolaylığını artıran özellikleri arasında tekrar ısıtma, hafıza fonksiyonları için dijital gösterge, buz çözme özelliği, iptal tuşu, otomatik ortalama özelliği, kırıntı çekmecesi ile kablo dolama yeri bulunuyor. Makine, “Hi-lift” fonksiyonu ile kızartma sonunda ekmek dilimlerinin rahatça alınmasını sağlıyor.

İştah açan tostlar Siemens TG23331V’de hazırlanıyor

Siemens Ev Aletleri’nin yeni paslanmaz çelik tost makinesi TG23331V ile mutfaklara pratiklik, estetik ve ileri teknoloji bir arada geliyor. Makine sağlıklı pişirme özelliği dikkat çekiyor. Sİemens TG23331V’nin eğimli ızgara plakaları ve yağ toplama kapları, fazla yağların tosta veya ızgaraya yapışmasını önlüyor. Yeni Siemens TG23331V tost makinesi fırın tepsisi entegre aksesuarı ile sunuluyor. Siemens’in yenilikçi tost makinesinin en önemli özelliklerinden birini, alt ve üst bölümlerinin farklı derecelerde ısınabilmesi oluşturuyor. Bu özellik sayesinde makinede çok çeşitli yiyeceklerin hazırlanması olanaklı hale geliyor.

Çok fonksiyonlu, mükemmel pişirme ve kullanım kolaylığı sunan paslanmaz çelik, antrasit TG23331V tost makinesi, üstün özellikleri ile dikkat çekiyor. TG23331V tost makinesi, alt- üst ısıtma özelliği ve 380x 238 mm’lik geniş pişirme alanı sayesinde ızgara veya sıcak tutma amaçlı kullanılabiliyor.

Siemens TG23331V tost makinesinin yapışmayan özel kaplamalı, çift taraflı kullanılabilen, ekstra dayanıklı döküm ızgara plakalarının bulaşık makinesinde yıkanabiliyor olması önemli bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Dikey pozisyonda saklanabilmesi özelliği ile tost makinesi, yer kaygısı olmadan her mutfakta rahatlıkla kullanılabiliyor. Makinenin entegre açma/ kapama şalteri ile kademesiz ısınma ayarı, kullanıma hazır olduğunu haber veren gösterge ışığı, farklı ısılarda ayarlanabilen dayanıklı döküm plakaları, tost makinesinin kullanım konforunu artıran diğer özellikleri arasında yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52