TPF web sitesi yenilendi

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) ve ‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ organizasyonunun resmi web siteleri yenilendi.

TPF web sitesi yenilendi
Tpdf.org ve yerelzincirlerbulusuyor.org üyelerine çok daha hızlı hareket sağlıyor. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Selamet Aygün, “Yenilenen web sitemiz ile yeni işbirliklerine daha fazla açığız ve interaktif ortamdaki paylaşımlara hız verdik. Dileyen, tercih ettiği bölgede bulunan PERDER ve üyelerine çok daha kolay ulaşabilir” dedi.

Teknoloji ve ihtiyaçları gözönünde tutan Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), web sitelerini de yeniledi. Resmi web sitesi tpdf.org ile bu yıl 3. kez düzenlenen ‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ organizasyonunun web sitesi yerelzincirlerbulusuyor.org yenilendi, böylece üyeler YZB ile ilgilenenler çok daha hızlı hareket imkanına kavuştu.

Yenilemenin ardından web sitelerinin daha fazla ziyaret edildiğini söyleyen Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Selamet Aygün, TPF üyelerinin çok sıkı ilişkiler geliştirdiğini, sık sık görüştüklerini, ayrıca yapılan toplantılarda da fikir alışverişinde bulunduklarının altını çizdi. 

İnteraktif ortamda da paylaşımlarımıza hız verdik

Aygün, “Üyelerimizin çalışma hayatındaki başarıları toplantılarda biraraya gelerek, fikir paylaşımlarında bulunmalarından da kaynaklanır. Web sitemiz aracılığıyla yeni işbirliklerine daha fazla açığız ve interaktif ortamdaki paylaşımlara hız verdik. Dileyen, tercih ettiği bölgede bulunan PERDER ve üyelerine çok daha kolay ulaşabilir” dedi.

Federasyonun resmi sayfası yeni iş irtibatları, toplantılar ve görüşmeler için buluşma ortamı sağlıyor, ‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ web sitesinden ise gelecek yıl 4. kez düzenlenecek organizasyonda yer almayı planlayanlara fikir veren video ve fotoğraflara ulaşılabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52