Emsan’la sağlıklı yaz yemekleri

Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmak Emsan Griss ürünleriyle artık çok kolay.

Emsan’la sağlıklı yaz yemekleri
Gıdavitrini - Emsan Griss serisi geliştirilmiş teknolojisi sayesinde yemek yapmak hem keyifli hem de sağlıklı. Eşsiz tasarımları kalitesiyle birleştiren Emsan, bu kez de Griss serisini mutfaklarınızla buluşturuyor. Emsan, yaz aylarının gelişiyle birlikte sağlığına dikkat eden kadınların yardımına koşuyor. Az yağ kullanarak sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmak, Emsan Griss ürünleriyle artık çok kolay!
Sağlıklı ve lezzetli yemekler

Emsan’ın Griss ürünlerinin iç ve dış yüzeyinin üç kat yanmaz yapışmaz özelliği, yemeklerin yanmasını ve yapışmasını önlüyor. İç yüzeyindeki QuanTanium kaplamasıyla çizilmelere karşı son derece dayanıklı Emsan Griss, alüminyum döküm gövdesiyle yemeklerinizi çok daha hızlı ve her tarafı eşit oranda pişirebilme özelliğine sahip. Griss serisinin içerisinde; Griss Panda, Griss Krep Tava, Griss Döküm Tava, Griss Wok Tava ve Griss Girl Tava bulunuyor. Tek tek satın alınabilen Griss ürünleri ile et yemeklerinden sebze yemeklerine, makarnalardan kızartamalara, krepten ızgaraya kadar birçok lezzeti, çok daha hafif olarak sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52