Maliyeden lokantacılara denetim mesajı

TÜRES Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın’ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Maliyeden lokantacılara denetim mesajı
Kubilay Aktürk / Gıdavitrini

Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Tatlıdil başkanlığında oluşturulan heyetle İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın’ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nda bir araya gelen Türes Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette restoran ve lokanta sektörünün başta denetimler ve eleman istihdamı olmak üzere  mali anlamda karşılaştığı problemleri ileten Türes Başkanı Ali Tatlıdil, Türk ekonomisine ciddi anlamda katma değer sağlayan restoran ve lokantaların, iyi niyetle gayret gösterdiğini ve desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Ziyarette misafirlerini tek tek dinleyen İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın ise, mevcut görev anlayışlarının kimseyi cezalandırmak olmadığını, aksine iyi niyetle ve sektör temsilcilerini / mükellefleri eğiterek doğru yola yönlendirmek istediklerini dile getirdi.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın, yeni yıla girmeden önce restoran ve lokantalara denetimlerinin artacağını ifade etti.

Dakın, TÜRES’in hayata geçireceği hemen her konuda eğitici projelere destek verebileceklerini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52