Sunar'ın iki ürünü üstün lezzet ödülü aldı

Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü'nün düzenlediği lezzet ve kalite değerlendirmesinde, Sunar Profesyonel Pasta Margarini ve Sunar Mısır Yağı "Üstün Lezzet Ödülüne" layık görüldü.

Sunar'ın iki ürünü üstün lezzet ödülü aldı

Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü'nün (International Taste&Quality Institute) düzenlediği lezzet ve kalite değerlendirmesinde, Sunar Profesyonel Pasta Margarini ve Sunar Mısır Yağı "Üstün Lezzet Ödülüne" layık görüldü.

Merkezi Brüksel’de bulunan International Taste&Quality Institute yani Lezzet ve Kalite Enstitüsü'nün 2005 yılından bu yana her yıl düzenlediği lezzet ve kalite ödüllerinde, Sunar Grup iki ürünüyle ödül aldı. Bu sene 14 Nisan tarihinde yapılan ürün deneme testlerinde Sunar Profesyonel Pasta Margarini ve Sunar Mısır Yağı dünyanın önde gelen derneklerinin master cheflerinin beğenisini kazanarak ITQI’nin “üstün lezzetli’’ ürünler kategorisine girdi.
Sunar Grup ürünleri, üretim koşulları, tadı, kokusu, ilk izlenimi ve ambalajı açısından hepsi onlarca yıllık tecrübeye sahip 120 kişilik şef ve 12 kişilik içecek uzman grubunun kör test incelemesinden geçti. Dünyanın dört bir yanından gönderilen üstün lezzetli yiyecek ve içeceklerin test edildiği ITQI’de, Sunar Grup iki ürünüyle ödül alarak büyük bir başarıya da imza atmış oldu ve lezzetini uluslararası boyutta da tescilledi.
Böylesine prestijli ve katma değer yaratan bir ödüle layık görülmenin yaklaşık kırk yıllık emeğin bir sonucu olduğunu vurgulayan Sunar Grup CEO’su Hüseyin Nuri Çomu, "Mısır yağında ve margarinde bu ödüle layık görülen ilk ve tek Türk markasıyız. Türk lezzetini, kalitesini ve markamızı 70’in üzerinde ülkede tüketiciyle gururla buluşturmak için artık teşvik edici bir nedenimiz daha var" dedi. Sunar markasının kendisi için ayrıca bir kıymeti olduğunu belirten Çomu, "Sunar bildiğiniz üzere benim annemin ismi. Sunar markası da gerek marifetli ince belli perakende ambalajıyla, gerek lezzetiyle, gerek helal olması ve dolayısıyla doğal ve sağlıklı olmasıyla annelerimizin tüm hassasiyetlerine cevap veriyor. Markamız ilk oluşturulduğu günden beri annemin de ismini taşıması  nedeniyle 'kendi sofranda yemeyeceğin ürünü müşterine satma' bilinciyle hareket ettik. Ben de bu vesileyle bu ödülü annelerimize armağan etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Sunar Grup Pazarlama Direktörü Mevlüt Nacar ise yarışmaya yedi aylık bir süreç  sonunda ürün gönderdiklerini ve bu yedi ay içerisinde ITQI tarafından talep edilen gerekli doküman ve talepleri tüm grup departmanları işbirliği ile hazırladıklarını, bu ödülün ciddi ve profesyonel bir ekip çalışması olduğunu vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52