Sodexo’dan özel lezzetler

Yiyecek-içecek, temizlik, güvenlik, teknik bakım gibi alanlarda yerinde hizmet çözümleri sunan Sodexo, İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilen 14 Temmuz Fransa Ulusal Bayramı resepsiyonunda sunduğu hizmetle konuklardan tam not aldı.

Sodexo’dan özel lezzetler
Hizmet sektörünün lider firması Sodexo’nun 7 yıldır sponsorluğunu üstlendiği 14 Temmuz Fransa Ulusal Bayramı resepsiyonu İstanbul’daki Fransız Sarayı’nda ve Ankara’daki Fransız Büyükelçiliği’nde gerçekleştirildi. Fransa Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili ve Fransa İstanbul Başkonsolosu Hervé Magro’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen iki resepsiyona,  birçok Türk ve Fransız iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı.

Fransız Devrimi’nin 222'nci yıldönümünün kutlandığı Fransa Ulusal Bayramı’nda hem İstanbul’da hem de Ankara’da konuklarını ağırlayan Sodexo, muhteşem yemekleriyle resepsiyonu renklendirdi. Türk yemeklerinden örneklerin sunulduğu gecede konuklar, verilen hizmete hayran kaldı.

Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda ve Ankara’daki Fransa Büyükelçiliği’nde toplamda 3 bin kişi ağırlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü İlker Canalp, “Türkiye’deki Fransız diplomatik temsilciliklerinin ağırlama konusundaki hassasiyetini ve protokol düzenini tam olarak karşılayan bir anlayışla son derece seçkin bir topluluğa hizmet veren ekiplerimiz, kıymetli misafirlerimizin de takdirini kazanmayı başardı” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52