PepsiCo “En İyinin En İyisi” seçildi

PepsiCo İçecek Türkiye Adana Fabrikası, PepsiCo sistemi içerisinde “En İyinin En İyisi” ödülünün sahibi oldu.

PepsiCo “En İyinin En İyisi” seçildi
PepsiCo Avrupa Bölgesi yiyecek, içecek ve tedarik zincirini kapsayan “En İyinin En İyisi” Ödülü için, 2010 yılında PepsiCo Avrupa Bölgesi’nin “En İyi İçecek Fabrikası” seçilen Adana Fabrikası, İngiltere’den Leycroft Road Fabrikası ve yine İngiltere’den SRDC Deposu yarıştı. Haziran ayında Cenevre’de düzenlenen finallerin ardından Adana Fabrikası, “En İyinin En İyisi” ödülünü almaya hak kazanarak PepsiCo sistemi içerisinde yiyecek, içecek ve tedarik zinciri merkezleri dahil Avrupa’nın en iyi tesisi seçildi.

Finallere katılan ekiplerden 45 dakika içinde neden “En İyi” olduklarına dair bir sunum hazırlamaları istendi. PepsiCo Türkiye İçecek Operasyonu tarafından yapılan sunumda; Adana Fabrikası’nın son yıllardaki başarısı, değişik operasyon hedeflerine teker teker ulaşılmasını sağlayan “Mükemmellik  İçin  Değişim” konsepti ve özellikle ön cephe çalışanlarının tüm hedefleri sahiplenmesi ve yaptıkları işe tutku ile sarılmalarının altı çizildi.

Bu başarının arkasındaki tek sırrın ekip olabilmekte yattığını söyleyen PepsiCo Türkiye Kıdemli Üretim Direktörü Emin Burat, “Adana'nın bu ekip içerisinde genç ve yeniliğe açık, dinamik kadrosu ile ayrı bir yeri var. Her zaman yüksek motivasyon düzeyi ve ulaşılan her hedefte çıtayı daha yükseğe taşımak, başarıların getirdiği kendine güven bu ruhu daha da pekiştiriyor” dedi. “Mükemmellik  İçin  Değişim” konseptini değerlendiren Burat, “İçinde bulunduğumuz çok zorlu rekabet şartlarında var olmak için tek çaremiz, hep daha iyisini yapmak ve şartlarımızı daha iyiye taşımak... İşte bu da mükemmellik için değişimin temel taşı" dedi. 

PepsiCo Türkiye İçecek Adana Fabrika Müdürü Gürani Saraç ise “Fabrikamızdaki tüm ön cephe çalışanları ödülü alacağımızdan o kadar emin ve bu işin heyecanını o kadar yoğun yaşıyordu ki, bu bizim” En İyinin En İyisi” ödülüne hazırlanmamızdaki en büyük itici güç oldu” dedi. Hazırladıkları sunum ardından herkesin duygulandığını kaydeden Saraç, “Ödülü kazandıktan sonra fabrikamızda yaşanan duygu fırtınası ödüle giden yolu o kadar net özetliyor ki, başka söze gerek yok. Avrupa'nın operasyon liderleri bizim ekip olarak tutkumuzdan ve inancımızdan çok etkilendi.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52