Hassas ciltlere aynısafa mucizesi

%100 doğal yağ ve özlerle üretilen Blossom Village bakım ürünleri, her cilt tipine uygun formülleriyle size ve cildinize organik bir dünya vadetmeye devam ediyor.

Hassas ciltlere aynısafa mucizesi
Hassas ciltlerin de yanında olan Blossom Village, Aynısafa ve Kamelya Yağlarının mucizevi birleşimini tüketicilere sunuyor. Hassas ciltlere özel Blossom Village nemlendirici ile cildinizdeki hassasiyet yatışıyor ve cildiniz rahatlıyor.

Kendini natürel kozmetiğe adamış bir isim olan Selma Aydemir’in her cilt tipine özel olarak kendi atölyesinde ürettiği krem ve yağlarıyla %100 doğallık sizinle buluşmaya devam ediyor. Etkin bir antioksidan olan Aynısafa yağının ve kuru ciltlerin organik ilacı Kamelya Yağının birleşiminden oluşan formülüyle hassas ciltlerin 1 numaralı yardımcısı olmaya aday Blossom Village nemlendirici, cildinizdeki hassasiyeti yatıştırarak rahatlatıyor.

Yumuşak formülü sayesinde cilt tarafından kolayca emilen özelliğe sahip Blossom Village nemlendirici krem, cilt üzerinde oluşan kızarıklıkları da azaltıyor. İçerisinde bulunan lavanta ve papatya öz yağları sayesinde cildinizi gün boyu koruyan Blossom Village nemlendirici krem, serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı cildinizin savunma mekanizmasını da güçlendiriyor.

Sabah ve akşam temizlenmiş cilde hafif bir masajla uygulanması gereken bu nemlendiricinin, cildiniz üzerindeki mucizevi etkisiyle tanışmaya hazır mısınız? Selma Aydemir’in Cihangir Yokuşu üzerindeki şirin dükkânına uğrayabilir ya da online www.blossomvillage.com internet sitesi üzerinden bu eşsiz ürünü satın alabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52