Emsan’dan Seramik Bıçak Seti

Emsan, 10 kat daha uzun süre keskinliği ve anti bakteriyel özelliği ile Seramik Bıçak Seti’ni tüketicinin beğenisine sundu.

Emsan’dan Seramik Bıçak Seti
Seramiğin güzelliği kadar, sağlamlığı ve hijyenik olması da bir o kadar önemlidir. Emsan, bu olgulardan yola çıkarak yepyeni bir bıçak seti üretti. Metal bıçaklara oranla 10 kat daha uzun süre keskinliğini koruyan ve özel seramik kaplaması ile bıçak üzerinde bakteri oluşmasını engelleyen Emsan Seramik bıçak seti, mutfakların yeni gözdesi!

Mutfaktaki en büyük yardımcınız Emsan, kaliteden ödün vermeden gerçekleştirdiği inovatif ürünleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak bıçak setlerinde devrim niteliği taşıyan seramik bıçak setleri de bunun en büyük kanıtı. Metal bıçaklara oranla 10 kat daha uzun süre keskinliğini koruyan, özel seramik kaplamasıyla bıçağın üzerinde bakteri oluşmasını engelleyen ve metal bıçağa oranla çok daha hafif olan Emsan Seremoni bıçak seti, ergonomik saplarıyla da kolay bir kullanım sunuyor.

Emsan Seramik bıçak setinin avantajları bunlarla da kalmıyor. Seramik bıçağınız ile kestiğiniz gıdalarda metal tadı hissetmemenizin yanı sıra, kesim işleminden sonra yiyeceklerin vitamin ve besin değerlerinin zarar görmemesi de Emsan Seramik bıçak setini vazgeçilmez kılıyor. Metal bıçaklara oranla yüzde 50 daha sert olan ve bu sayede mükemmel keskinliğe ulaşılan bıçaklar, aynı zamanda yumuşak sapları ile de elinize tam oturuyor. Hafifliği ile sizi yormayan, paslanmayan ve leke oluşumuna dayanıklı seramik bıçakların temizliği de bir o kadar kolay. Yapmanız gereken sadece her kullanımdan sonra bıçağınızı durulamak ve temiz bir bezle silmek.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52