Kristal yeni yüzüyle Worldfood'da

Türkiye’nin alanında en büyük fuarı Worldfood İstanbul 2013’e Kristal Yağları da katılarak sektörel gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ediyor.

Kristal yeni yüzüyle Worldfood'da
05-08 Eylül tarihlerinde  İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin alanında en büyük fuarı Worldfood İstanbul 2013’e Kristal Yağları da katılarak sektörel gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ediyor.

Türkiye’de Riviera tipi zeytinyağını ilk üreten marka olma özelliğini taşıyan ve birçok alanda zeytinyağı sektörüne öncülük eden Kristal Yağları sektörün devlerini bir araya getiren 21. Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı‘na yenilenen ambalajıyla katıldı.

Kristal Yağları Genel Müdürü Christopher Dologh, “Bir doğa mucizesi olan zeytinyağını ambalajlamak için, maliyet farkı yaratmasına rağmen, daha sağlıklı olan cam şişe ve teneke kutu kullanarak yeni ambalajımızla Worldfood fuarındayız. 75 yıldır zeytinyağı sektörüne öncülük eden marka olarak kıymetli Türk zeytinyağlarını tanıtmak ve en iyi şekilde temsil edebilmek için fuarda yerimizi alıyoruz” dedi.

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) çatısı altında yer alan 23 dernek tarafından desteklenen fuarda birçok gıda sektörünün profesyonelleri bir araya gelerek fuarda yerlerini aldı. Ayrıca yabancı şirketlere de ev sahipliği yaparak yeni pazarlara da imkan sağlayan Worlfood İstanbul, Türk gıda sektörünün ihracat kapısı görevini de üstleniyor. 5 Eylül’de başlayan fuar 8 Eylül’de sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52