Diasa'da ciroyu yüzde 50 artırdı

Yıldız Holding'in Başkanı Murat Ülker'den Diasa operasyonuyla ilgili önemli açıklamalar. Diasa'nın ciro artışını hangi strateji sağladı?

Diasa'da ciroyu yüzde 50 artırdı
Türkiye'nin en büyük gıda markalarından Ülker'i de bünyesinde barındıran Yıldız Holding'in Başkanı Murat Ülker'den Diasa'yla ilgili önemli açıklamalar... Operasyondan sonra en detaylı konuşmayı yapan Ülker, farklı bir stratejiyle satış yaptıklarını ifade etti.

Ülker, Diasa'yı satın aldıktan sonra satışların yüzde 50 oranında arttığını söyledi. Satış rakamlarının yükselmesinin altında yaptıkları satış stratejisi değişikliğinin olduğunu belirten Murat Ülker, öncelik olarak mağazaların iç konseptinde yenilik yaptıklarını kaydetti. Mağazalarda görsellik olarak değişikliğe gittiklerini belirten Ülker, "Mağaza ve raf renklerinde, aydınlatmada değişiklik yaptık. Satılan ürünlerde de çeşitlilik yaparak eskiden bildiğiniz, güvendiğiniz markaları raflara yerleştirdik. Ürün adedinde artış yapmamamıza rağmen doğru ürün gamını müşteriye sunduk." dedi. Mağazaların müşteriye yakın yerlerde olmasına dikkat ettiklerini belirten Ülker, makul fiyat üzerinden ürün satmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52